Terapi Hipnosis

Adakah Anda mengalami masalah Susah tidur, Ketagihan, Kerap bermimpi buruk, Lesu dan tidak bersemangat, Kurang keyakinan diri, Mengalami ketakutan melampau, Kebocoran wang, Kebiasaan yang buruk, Stress/tertekan, Sukar nak ‘Move On’ atau Mengalami Gangguan Mistik?

 

Hypnotherapy

 

HIPNOTERAPI

Khidmat hipnoterapi profesional untuk pelbagai masalah berkaitan emosi, fikiran dan perilaku. Hipnoterapi adalah terapi yang menggunakan hipnosis bagi membantu memprogramkan kembali fikiran bawah sedar untuk tujuan kemajuan dan kesihatan dalam kehidupan.

 

JENIS TERAPI

Pihak kami menyediakan pelbagai bentuk terapi yang sesuai dengan masalah yang Anda sedang hadapi. Berikut ini adalah antara terapi yang akan Anda nikmati.

 

symptoms_head1

Khidmat terapi kami adalah terapi yang menggunakan kemahiran komunikasi bawah sedar dan bacaan doa untuk kesembuhan yang bersesuaian. Tiada sentuhan atau ubat-ubatan. Kami tidak mengamalkan ritual khurafat untuk tujuan perawatan.

 

LOKASI & CARA MENDAPATKAN KHIDMAT KAMI

Terapi adalah secara Temujani (Sila lengkapkan Borang Online ini)
Anda boleh juga terus Whatsapp kami untuk khidmat terapi Tekan Sini

Lokasi sesi terapi adalah hanya di Pasir Gudang, Johor sahaja.

 

Alamat;

Jika Anda ingin kami ke tempat Anda, boleh berurusan dengan kami untuk persetujuan terma dan syarat bagi khidmat tersebut.

 

 

DAPATKAN SESI HIPNOTERAPI ANDA HARI INI
BUAT TEMUJANJI SEGERA!

 

Sertai 'Waiting List' Program KamiDapatkan Info & Promo Program Terkini Kami Menerusi Emel & Sms
Feb 17, 2015 | Posted by | Comments Off on Terapi Hipnosis
Premium Wordpress Themes by Master Rey
Panduan Self HypnosisLebih 1,000 Org sudah Milikinya!