Spectacular Hypnotism – Bengkel Hipnotis

Spectacular Hypnotism – Fundamental Hypnosis Mastery

Pelajari dan kuasai seni Hipnosis tahap ‘Fundamental’ dengan menyertai bengkel latihan bertahap yang diadakan setiap minggu secara berjadual.

Bengkel Spectacular Hypnotism ini diadakan hampir setiap minggu di Johor sahaja.

Bengkel latihan ini mempunyai 3 TAHAP (3 hari) dan anda harus melengkapkan 3 tahap ini bagi melayakkan diri mendapatkan pentauliahan sebagai Hipnotis (CH) dari pihak HW atau Shahrain Remeli (Master Rey) sekiranya berminat dan perlu.

CH adalah tahap dimana anda akan belajar tentang rahsia asas hipnosis sehingga dapat melakukan aksi ‘Stage Hypnotism’ seperti para hipnotis yang ada di youtube. Contohnya, aksi menidurkan orang lain dengan cepat. Serta asas Hipnoterapi untuk selesaikan isu sederhana.

Disini anda akan ditekankan tentang penguasaan 6 struktur dasar utama hipnosis.

Modul Spectacular Hypnotism ini disempurnakan dengan pembelajaran keilmuan dan kesenian The Power of Subconscious Mind – Kuasa Minda Bawah Sedar Kejayaan secara intensif.

 

Pengisian Modul Latihan 
 

Tahap #1

 

Tahap #2

 

Tahap #3

 

Anda wajib menghadiri ke 3 tahap ini dan selesai ikuti latihan keseluruhan termasuk task yang disediakan. Tahap 3 ini mempunyai ujian penilaian kecil tentang pengetahuan dan keterampilan dalam melakukan hipnosis.

Sekiranya lulus dan memuaskan, layak untuk didaftarkan bagi persijilan Certified Hypnotist (CH) dari IBH. Sekiranya belum lulus, bukan bermakna gagal. Tapi disarankan untuk terus belajar sehingga terampil jika inginkan persijilan tersebut.

 

* Hanya Sijil Certificate of Attendance shj diberikan dari pihak Hypnotic Works setelah selesai ikut program. Program kami tidak sediakan Persijilan dari USA dan lain-lain.

 

Untuk ulangkaji atau datang belajar ulangan bagi setiap tahap, anda tidak perlu mendaftar dengan harga asal semula. Cukup cuma serendah RM30 shj.

 

Penafian : Program ini bersifat bukan akademik. Lebih kepada pembangunan diri, pencapaian kejayaan. Disampaikan dari pengalaman peribadi tenaga pengajar dan atas rekod kejayaan sedia ada (alumni & klien). Sijil yang diberikan hanya untuk pengesahan keahlian dan keterampilan telah ikut latihan bersama pihak kami. Sijil tidak sah diperlakukan untuk tujuan mengajar, melatih, klinikal atau memberikan khidmat berbayar lainnya.

 

* Sekiranya pihak tuan/puan berminat untuk didaftarkan sebagai ahli Hipnosis di IBH (The Indonesian Board of Hypnotherapy), boleh mendaftar melalui pihak kami. Caj dikenakan adalah sebanyak RM290 shj.

 


 

JADUAL BENGKEL & TAWARAN TERKINI

TEKAN SINI UNTUK LIHAT JADUAL TERKINI & DAFTAR

 

 

Yuran latihan ini adalah seperti berikut:

Jika Bayaran secara berasingan untuk setiap kali mendaftar ke tahap yang disertai
 

TAHAP 1 : RM197

TAHAP 2 : RM249

TAHAP 3 : RM554


Jika Buat Bayaran penuh
 untuk mengikuti 3 tahap sekaligus (PAKEJ) cuma

RM799 Shj (Jimat RM201) – Untuk versi Online ada Diskaun!

 

Manakala jika secara private/personal class harga adalah RM5,959 RM1,599 buat masa ini. Harga akan kembali kepada asal pada bila-bila masa sahaja.

Sertai 'Waiting List' Program KamiDapatkan Info & Promo Program Terkini Kami Menerusi Emel & Sms
Jul 18, 2019 | Posted by in Jadual Program Terkini, Kelas Online | 0 comments
Premium Wordpress Themes by Master Rey
Panduan Self HypnosisLebih 1,000 Org sudah Milikinya!