Magis Sebuah Fikiran (MSF)

Laman ini dimulakan dengan petikan sebuah hadis,

“Mula-mula sekali Makhluk yang dijadikan Allah adalah Akal.”
(Hadis dilaporkan oleh at-Tabrani Abi Umamah)

Seperti yang kita tahu, akal adalah perkara yang dapat membezakan kita dengan haiwan. Pasti! Ia tersembunyi 1001 potensi yang luar biasa yang hanya akan diketahui oleh siapa yang mengupas tentang kehebatan di sebaliknya.

Percaya atau tidak, sedar atau tidak sedar, dengan memanfaatkan sebuah kesedaran luar biasa dalam diri kita yang setiap hari kita gunakan, kita dapat jalankan kerja-kerja program semula diri untuk menarik lebih banyak keberuntungan. Kerana ia adalah sistem dalam diri kita yang bekerja secara terlatih dalam menjana sikap dan tindakan. Ini akhirnya mempengaruhi karekter dan nasib diri.

Apakah kesedaran luar biasa tersebut?

 

Rahsia Potensi Kuasa Minda Bawah Sedar

Membantu para pemula dan mereka yang mahu mendalami keilmuan kuasa minda dengan cara yang lebih ringkas, padat, mudah dan berkesan untuk kehidupan.

Panduan ini tentang asas ilmu kuasa minda bawah sedar, dedahan hipnosis dan pelbagai teknik kuasa minda yang praktikal bagi menangani isu yang membantutkan kejayaan dalam kehidupan. Memudahkan pembaca mengenali dan mendalami pelbagai keilmuan lainnya, kerana ebook ini adalah asas kepada pelbagai keilmuan yang memanfaatkan fikiran bawah sedar manusia.

 

 

Mind Power is Bullshit!

Ya. Itulah hakikatnya. Kuasa Minda tidak bermakna tanpa ilmu dan cara yang betul tentang bagaimana ia bekerja. Pernah tak cuba mengamalkan kuasa minda tetapi tidak berhasil? Contoh, cuba untuk berfikiran positif tetapi tetap gagal mengaplikasikannya. Kenapa?

Sudah pelbagai cara yang dilakukan untuk tetap berfikiran positif tetapi hampa. Yang lebih malang, ia berakhir dengan kekecewaan dan tekanan. Sesungguhnya, Kuasa Minda hanya berhasil apabila kita tahu dengan jelas dan menguasai bagaimana ia mampu membantu kita untuk menjadi seorang yang positif, menambah nilai dalam hidup orang lain serta kita dapat menggunakannya untuk menyesatkan kita ke arah kejayaan dan kekayaan yang disayang Tuhan.


KUASA MINDA KEJAYAAN
(SAINS KEJAYAAN)

 

Sila tandakan YA jika benar anda memerlukan apa yang kami kemukakan dibawah ini:

Adakah Anda Mahu kehidupan yang jauh lebih baik daripada sebelumnya? YA
Tidak tahu bagaimana programkan diri semula untuk lebih berjaya? YA
Ingin uruskan emosi dan keluar daripada masalah yang menghambat diri untuk berjaya? YA

 

Alhamdulillah, jika anda mengatakan YA untuk pernyataan di atas. Mungkin juga anda tidak menjawab soalan tersebut kerana ada sesuatu yang anda perlukan untuk bantu diri anda tapi tiada dalam senarai soalan di atas.

Jika anda benar-benar ingin mengubah kehidupan dan tahu akan RAHSIA penting menjadi MASTER KEPADA DIRI ANDA, teruskan membaca. Ambil peluang ini segera!

 

 

 

 

 

 

 

Rahsia Kuasa Minda Yang Tidak Sempat Dikongsikan Oleh Orang Sukses

 


 

Ilmu Kuasa Minda Yang Bakal Anda Pelajari Ini Bantu Mengaktifkan Keupayaan Bawah Sedar Dalam Mendorong diri untuk Sukses

Ya boleh, pastinya dengan izin Allah

Apabila kita menguasai ilmu ini, kita dapat mentadbir emosi dan fikiran. Dengan perkara ini kita dapat membuka ruang dan peluang menjemput keberuntungan hadir dalam kehidupan kita dengan lebih baik.

 


 


 

 

“MENDEDAHKAN POTENSI ISTIMEWA DALAM KEHIDUPAN DAN DIRANGKUMKAN DALAM PAKEJ MAGIS SEBUAH FIKIRAN!”

 

RAHSIA ‘LUAR BIASA’
BAGI MERUBAH KEHIDUPAN ANDA

Fahami ‘TRIK’ Rahsia gerak kerja Kuasa Fikiran Anda Hari Ini!

 

 

BACA DAN FIKIRKAN!

Tahukah anda bahawa apa yang berlaku pada diri anda sekarang adalah kerana diri anda sendiri! BUKAN NASIB semata-mata. Daripada tiap sangkaan baik dan buruk, daripada kata dan perbuatan yang saling berkait, daripada keputusan-keputusan dan tindakan yang bermula dari FIKIRAN sehingga mencipta Kejayaan dan Kegagalan serta pelbagai perkara lainnya lagi dalam kehidupan?

Cuba lihat disekeliling anda, kehidupan dipenuhi dengan pelbagai ragam bukan? Mengapa manusia sering berbunuh-bunuhan, dengki dan melakukan perkara negatif lainnya lagi walau sudah DILARANG untuk TIDAK melakukannya! Apa penyebabnya?

Hakikatnya, ramai manusia tidak sedar segala yang berlaku ke atas dirinya sebenarnya kerana tindakan-tindakan ataupun sikapnya sendiri. Ada sesuatu yang mempengaruhi kita tanpa kita sedari.

Setiap saat banyak perkara yang diwujudkan oleh Kuasa OTAK dan FIKIRAN manusia. Ianya Wujud tanpa manusia itu sendiri menyedarinya! Kecuali mereka yang memikirkannya dan bertindak untuk menguasai diri sendiri terutama Kuasa Hebat yang telah dikurniakan kepada kita sejak dilahirkan lagi.

 

ANDA PERLU TAHU! Apabila anda boleh mengawal Minda, anda boleh mengawasi dan mengurus emosi, perasaan dan tingkah laku kebiasaan. Ini kerana, Minda anda mempunyai segala kawalan ke atas Emosi, Sikap dan seterusnya mengeluarkan Hasil ataupun Nasib yang anda alami. Jadi, ia tidak mustahil.

 

MENGAPA BEGITU?

Oleh itu, saya ingin membawa anda menyelami Dunia Magis Sebuah Fikiran. Merungkai dan mendedahkannya kepada anda menerusi panduan ini.

 

Apa yang telah lahir ke Dunia Nyata ini telah dilahirkan terlebih dahulu dalam Dunia Minda!

 

TETAPI! Berapa ramai yang berjaya menguasainya? Berapa ramai yang Faham akan Kehebatannya? Ada sesiapa yang MERAGUI bahawa OTAK dan FIKIRAN manusia ini dapat membezakan dirinya daripada Makhluk lain yang tidak dapat membuat pilihan untuk kehidupannya sendiri, dapat membezakan antara Baik atau Buruk, Berjaya atau pun Gagal belaka?

Oh, hampir semua manusia yakin dan percaya bahawa Otak dan Fikiran yang kita miliki saat ini sangat penting dalam kehidupan. Tidak ragu-ragu lagi.

 


 

Teruskan membaca,

ikuti apa yang kami sarankan, kerana ia Penting dan mungkin satu-satunya Peluang pada Hari ini untuk menjadi milik anda!! InsyaAllah..

“MINDA ADALAH CIPTAAN YANG BESAR DALAM KEJADIAN MANUSIA. TANPA MINDA, MANUSIA ITU HANYA SETARAF HAIWAN TANPA DAPAT MEMILIH KEHIDUPANNYA SENDIRI.”

 

DILARANG UNTUK MENGGUNAKAN KUASA MAGIS INI JIKA:

# Ingin terus hidup biasa-biasa dan bermental miskin (jiwa kecil).
Tidak kisah jika berkali-kali gagal dalam Kehidupan.
# Seronok hidup dengan tekanan / stress yang tidak terurus dengan baik.
# Merasa tidak penting ada matlamat hidup dan tidak penting mencapainya.
# Sudah kaya raya berjaya.

 

JADI? JIKA SEBALIKNYA, MAKA ANDA TERPAKSA AMBIL TAHU DAN APLIKASIKANNYA SEGERA!

Kerana Kuasa ini sentiasa bekerja selagi anda masih Hidup. Sebenarnya, tanpa anda sendiri sedari, yang MENARIK perkara negatif / perkara yang merugikan terhadap diri sendiri berpunca daripada cara fikir anda sendiri, bukan disebabkan Orang lain semata. Anda sebenarnya MAMPU MENARIK perkara Positif mahupun Negatif datang kepada diri anda!

 

Hal ini berlaku  TANPA ANDA sendiri  SEDARI!

Anda perlu Tahu RAHSIAnya sebelum anda tidak lagi berkesempatan memperolehi Ilmu ini kelak. Lebih baik tahu sedikit berbanding tidak sama sekali.

 


 

APA YANG AKAN ANDA DAPAT DALAM PANDUAN MSF

MEMBONGKAR POTENSI TAHAP KESEDARAN MINDA MANUSIA
MEMAHAMI CARA KERJA BAWAH SEDAR DALAM MENCAPAI KEJAYAAN
BAGAIMANA MENDAPATKAN APA YANG DIKEHENDAKI DENGAN BETUL
APLIKASI ORANG BERJAYA DALAM MEMOGRAMKAN MINDA
MEMPELAJARI DAN MENGUASAI TEKNIK KUASA MINDA BAWAH SEDAR
JURUS BERKESAN DAN PREMIUM
PEROLEH AUDIO HIPNOSIS UNTUK BANTU PROGRAM DIRI DENGAN BETUL
9 TEKNIK BAWAH SEDAR BERPENGARUH
TIPS TENTANG MINDA BAWAH SEDAR
HUKUM TARIKAN KUASA MINDA BAWAH SEDAR L.O.S.A
CARA MENAJAMKAN FOKUS DAN MELETAKKAN DIRI PADA KEADAAN HIPNOSIS
PENGUASAAN PENGARUH 6’P’ TERHADAP BAWAH SEDAR 
MEMBINA PENGARUH DIRI DENGAN LEBIH BAIK
MENGENALI & BELAJAR CARA MENGAKTIFKAN BAWAH SEDAR

 

JIKA SEBUAH KOMPUTER MEMERLUKAN SEORANG PAKAR PROGRAMMING BAGI MENGATUR SISTEM DALAMANNYA BEGITU JUGA DENGAN MANUSIA, KITA MEMERLUKAN KEPAKARAN DALAM MENJALANKAN KERJA ‘PROGRAMMING’ KEPADA DIRI DAN MINDA KITA.

 

INILAH RAHSIA ORANG BERJAYA!

CARA RINGKAS UNTUK PROGRAMKAN DIRI DENGAN BERKESAN TANPA PERLU RITUAL YANG PELIK-PELIK DAN MENGARUT!

 

Bukan itu sahaja! Saya berikan rahsia menarik tentang aplikasi dalam mengendalikan bawah sedar dalam kehidupan. Dalam group khas Hipnosis Kejayaan yang akan anda akses setelah membuat pembelian!

 

 

Peringatan! Jangan Beli Panduan ‘Magis Sebuah Fikiran’ ini sekiranya Anda tidak bersedia untuk mengubah diri anda. Buka Fikiran anda untuk mengenal diri anda dan sekaligus merubah keadaan sekarang menjadi lebih baik daripada sebelumnya!

 

MAGIS SEBUAH FIKIRAN

Hari ini cuma RM197
(Tonton Video Untuk Dapatkan Tawaran Menarik)

E-Book ini dalam format PDF

 

Antara yang akan anda perolehi;

    1. Panduan MSF & 9 Teknik Kuasa Minda Kejayaan
    2. Audio Program Diri
    3. Dapat Akses Premium Program Online ‘Hipnosis Kejayaan’!

 

Tonton video ini sampai habis jika mahukan tawaran menarik!

 

Sertai 'Waiting List' Program KamiDapatkan Info & Promo Program Terkini Kami Menerusi Emel & Sms
Apr 9, 2015 | Posted by in E-book | 0 comments
Premium Wordpress Themes by Master Rey
Panduan Self HypnosisLebih 1,000 Org sudah Milikinya!