Kelas Online 30 Hari Hipnosis Diri

Hai, Selamat datang. Post ini ditulis saat dunia sedang lalui ujian wabak Covid-19.

Pihak Master Rey membangunkan usaha dari awal pandemik melanda dengan berkongsi dan melatih melalui Online. Jadi, hampir semua program kami kini dijalankan 100% Online dahulu.

Ini adalah satu-satunya program Khas yang dijalankan selama 30 hari pada yuran terendah pernah pihak kami buka!

Anda pelajari tentang Self Hypnosis atau kaedah Hipnosis Diri Sendiri dan dibimbing dari asasnya selama 30 hari.

 


 

Selama 8 tahun dalam industri Hipnosis, masyarakat terlalu banyak mempercayai mitos-mitos berkaitan hipnosis. Malah ada banyak panduan dorong dan bangunkan diri yang hanya dibeli, dibaca dan tidak diamalkan secara konsisten. Kerana apa Tuan Puan?

Kerana malas, leceh dan sebenarnya kerana tiada kitaran persekitaran yang betul. Paling besar adalah kerana buat seorang diri.. maka hanyutlah tanpa bertindak.

Program ini berjalan selama 30 hari, dan saya sendiri akan Live untuk setiap hari supaya kita dapat bersama belajar dan terus buat. Bukan kerja mudah, tapi saya sedia korbankan beberapa masa untuk usaha ini. Rakaman disediakan.

Anda tidak membayar ilmu yang dikongsikan. Ia percuma. Yang anda bayar adalah masa, tenaga, pengalaman dan tanda anda menghargai sebuah proses pembelajaran. Tiada paksaan untuk ikut serta.

.
Program ini tidak menjanjikan soal kesembuhan penyakit atau masalah yang anda ada berkaitan mental. Ia adalah antara aplikasi efektif bawah sedar yang dapat membantu mendorong kepada hasil yang lebih baik pada diri sendiri termasuklah proses untuk kesembuhan diri. Dengan memahami gerak kerja cara berfikir, pengurusan emosi dan bagaimana memogramkannya semula, sikap-sikap dan tindakan sesuai akan dapat dijana dengan baik.

 


 

Apa antara yang akan anda pelajari dan detail lengkap berkenaan program ini, anda boleh segera baca di sini

30 HARI HIPNOSIS DIRI

Sertai 'Waiting List' Program KamiDapatkan Info & Promo Program Terkini Kami Menerusi Emel & Sms
Mar 29, 2021 | Posted by in Kelas Online | 0 comments
Premium Wordpress Themes by Master Rey
Panduan Self HypnosisLebih 1,000 Org sudah Milikinya!